Egna program

En gång i tiden så pluggade jag till systemvetare. Under den tiden så gjorde jag ett antal program och spel i diverse programmeringsspråk. Här har jag lagt upp dom som jag har gjort. Eftersom jag arbetar en hel del med programmering även som lärare så är det inte omöjligt att den här sektionen växer någon gång.

  Robbans 10 Slumptal v 0.1 BETA

Detta är mitt första program skrivet i c++. Det är inget avancerat alls. Det simulerar att du slänger 10 tärningar samtidigt och skriver ut talen som tärningarna får. Det finns inställningar så man kan få andra färger i bakgrunden och förgrunden. Detta funkar dock endast på NT maskiner.

Ladda ner Robbans 10 Slumptal v 0.1 BETA här…

  Enheter XP

Detta program är skrivet i Visual Basic 6.0 och är en av de inlämningsuppgifter som vi har gjort i den kursen. Det omvandlar olika längdenheter/viktenheter till olika enheter. Det finns inbyggt i programmet totalt 50 olika enheter. Möjligheten finns även att lägga till egna enheter som är mycket lätt i inställningarna. Dock går det inte att to bort dem utan att editera den medföljande data.ini. Detta är bara på grund av tidsbristen när jag skrev detta och att jag inte orkade fixa i ordning det. Är det dock så att det finns ett tryck på att det skall finnas med så kan jag ju överväga att lägga in den funktionen.

Ladda ner Enheter XP här…

  Noixerus Lönesticka v. 0.01

Detta är ett program som jag tillsammans med min kusin en gång i tiden gjorde. Det var väl mest min kusin som gjorde det då jag inte kunde nått nästan. Koden till detta orginalprogram har dock försvunnit så jag bestämde mig för att göra en ny version av detta. Det har inga nya tilläg utan uppför sig precis som orginalet som då hette Noixerus Salary Counter. Du skriver in vad du tjänar i timlön och trycker på okey. Sedan lägger sig programmet nere i aktivitetsfältet och räknar i realtid vad du tjänat. Eller vad du missat att tjäna på en dag då du stannar hemma från jobbet.

Ladda ner Noixerus Lönesticka v. 0.01 här…

  Noixerus Reaktionsmätare 0.4.0

Ett litet missöde med denna version av programmet. Jag hade fixat en bugg som finns i denna till version 0.4.2 men av någon anledning hittar jag inte den koden längre. I vilket fall som helst, Ni kan mäta er reaktionstid med detta trots buggen finns. Buggen gör att om man kommer in på listan och fortsätter trycka på STOP så rensar den resterande namn på listan. Version 0.4.2 kommer dock upp här direkt jag har hittat den för jag orkar inte skriva om det.

Ladda ner Noixerus Reaktionsmätare 0.4.0 här…