Fixat alla bilder

Jag har idag gått igenom alla inlägg mellan 1999-2011 och fixat så att det inte längre finns några brutna bildlänkar. Eftersom sidan har varit allt från statisk, till Server Includes, till ASP, förbi PHP och sedan in i WordPress så har bildlänkarna varit i en väldigt stor röra. Men nu har jag tillslut äntligen lyckats få ordning på dem. Så i alla inlägg med bilder finns numera en bild med.

Fortfarande ligger bilderna lite olika beroende på att jag haft olika layouttänk genom åren. Ibland har jag dragit texten runt bilden och i de fallen blir texten ganska smal i den här layouten. Men får se om det är något jag orkar fixa längre fram. Det är i så fall ett ännu större jobb än det jag gjort idag. Jag har samtidigt tagit bort 3 filmer som låg lokalt på en av mina gamla servrar. Detta eftersom de var beroende av flash som är i princip utdött nuförtiden.

  Kategorier: Uppdatering

  Kommentarer

1 kommentar to “Fixat alla bilder”

  1. Roberth Läckström den 18 januari 2020 21:43

    Testar bara kommentatorsfunktionen på sidan.