Mer bilder från Norge

Jag slänger ut de sista redigerade bilderna i från Norge här. Den översta är dock helt random bild från Nordkoster lite tidigare i somras. De två kommande bilderna är som synes taget mot samma utsikt men med en bit förflyttning med bilen. Vi åkte tillbaka samma väg för att komma till en annan vy. Vet inte om det blev bättre dock, men något blev det iaf. Sista bilden har jag tidigare slängt ut på Facebook, men nu får den även komma med här på bloggen också. Den är från det fantastiska Geiranger. Till vänster i bilden ser ni en del av vägen som slingrar sig ner till byn längst in i fjorden också till vänster. Den stora gräsplanen som ni ser i byn till vänster är där vi sov över under natten i vårt lilla tält. Fantastisk vy att vakna till även längst ned i dalen.

  Kategorier: Bilder

  Kommentarer