En morgonpromenad i förorten

promenadisandersdalardimmigt_real-3Efter att jag och Alve hade lämnat My på förskolan idag tog vi oss en liten omväg genom Sanders dalar för att se på all härlig frost och den underbara dimman som låg som ett täcke över hela Kurveröd. Väl på plats byttes dock dimman ganska snart ut mot solsken och en klarblå himmel. Men innan dess hann jag knäppa ett gäng foton. Två av dem ser du här i blogginlägget.

I kväll är det äntligen dags för avgörandet nere i Grekland. Kommer Malmö att få spela Europa League eller inte. Jag tror som vanligt att det kommer bli sjukt svårt, men svårare matcher har vunnits tidigare så ingenting är omöjligt. Eller bollen är rund kan man väl också dra till med.promenadisandersdalardimmigt_real-1I dag har jag varit och försökt laga det däck som fick punktering när bilen framfördes i trakterna kring Ljungskile. Ingen kunde laga de stora hålen som hade uppkommit så istället har jag beställt ett nytt däck som ska matcha det andra framdäcket enligt firman som hade det lägsta priset på däcken. Ja, vi får väl se hur det blir med det, men föräldrapenningen räckte inte till två däck och vi ska byta bil till sommaren så det kändes inte så jättekul att betala för mycket i onödan så att säga. I morgon ska det vara klart så då får vi väl se om det går att köra med det eller inte.

 

  Kategorier: Bilder

  Kommentarer