Lugnare men snabbare

Screenshot 2014-03-23 12.43.27

Årets första löpning i shorts blev en varm historia. Känns som att man lätt kunde dra av ytterligare ett plagg på överkroppen utan några problem. Jag gick ut med tanken av att springa lite kortare den här gången. Så resultatet blev sju kilometer, vilket känns väldigt lagom. Man är inte helt slut, samtidigt som att man får kämpa lite. Och kämpa lite fick jag verkligen göra när jag fick för mig att springa Emausbacken hem utifrån Bodele. Men jag lyckades ändå med målet att komma under 6 min/km och fick 5.49 min/km. En förbättring med en halv minut per kilometer sedan sist med andra ord. Nöjd!

  Kategorier: Träning

  Kommentarer

2 kommentarer to “Lugnare men snabbare”

  1. Andreas Björnberger på Facebook den 23 mars 2014 17:03

    Sen får du ta Egonspåret, det kan jag rekommendera… 🙂

  2. Roberth Läckström på Facebook den 23 mars 2014 17:32

    Jasså? 😉 Det får vi kika närmare på till sommarn då!