Milen med de nya skorna

Skärmavbild 2013-05-05 kl. 18.36.08Med de nya skorna tog vi ytterligare en mil. Den här gången utan någon känning i knäna! Det kändes riktigt gött! Och hade det inte varit för hållet de sista två kilometrarna så hade jag nog kunnat springa på en bra bete till. Det var även första gången i år som jag snittade under sex minuter per kilometer. 5.42 för att vara mer precis! Den här gången valde jag förvisso en ganska enkel bana med bara en tuff stigning vid Gustavsberg.

Nu är jag dock sugen på mer! Men får se hur det ser ut till veckan. Det är en tuff arbetsvecka som förvisso bara är på tre dagar. Men när veckan är slut gissar jag att det har arbetats en sju arbetsdagar i vilket fall som helst. Japp, det är dags för samtalsveckorna! 😉

 

  Kategorier: Träning

  Kommentarer