Andra över milen

Skärmavbild 2013-05-01 kl. 18.36.21I dag var jag och shoppade en ny träningströja. Har liksom inte haft någon som inte varit för kall eller för varm. Så när det är sådär perfekt för att springa har jag tidigare antingen svettats ihjäl eller fryst ihjäl. Så förutsättningarna inför dagen var på topp. Något som dock inte var på topp var mina knän. Efter backarna i Sanders dalar började det göra ont. Det syns även på tiderna som hamnade en bra bit över 7 minuter per kilometer.

Men jag ska inte skylla på mina knän för detta. Det som är att skylla på är antagligen mina skor. De är verkligen jättesköna och så, men de har ett par år på nacken så det är nog dags att byta ut dem snarast. Får kika på det tills nästa gång. Inter Sport har ju 30 dagars pröva på. Så för mig med världens känsligaste fötter är ju det perfekt. Är jag inte nöjd så får jag lämna tillbaka skorna! Hur nu detta kan gå ihop 😉

 

  Kategorier: Träning

  Kommentarer