Gårdagens löprunda – årets längsta

Skärmavbild 2013-04-21 kl. 09.00.40

I går var det dags för tredje löprundan för året. Det var samtidigt den första som kunde genomföras i shorts. Riktigt skönt med andra ord! Det var även årets första runda över milen. Lite drygt 14 kilometer blev det tillslut. Jag började nere i stan, sprang upp och rundade Ramnerödsskolan för att därefter ta sikte på Norrskolan. Därifrån förbi Rimnersvallen och Blomsterlandet, igenom Äsperöd och Tureborg. Därifrån genom skogen till Emaus och ner till Bodele och strandpromenaden in mot stan igen.

Tiden var inte på något sätt imponerande men jag höll mig springande under större delen av rundan, förutom i vissa nedförsbackar där det blev för påfrestande för knäna att hålla emot. I dag kan jag knappt röra mig. Benen och knäna värker rejält. Men jag har nu stapplat mig ner till datorn i alla fall så att jag nu kan börja arbeta med nästa veckas planering.

 

  Kategorier: Träning

  Kommentarer