Julmarknad på torget

Mypastan_Snapseed.jpg

I dag var hela familjen på stan för att kika lite på julmarknaden som var där. Det första vi såg var ett traditionellt godisstånd som finns precis på varje marknad som helst. Med andra ord inget speciellt alls. När vi tillslut (typ 50 meter senare) kom fram till torget visade sig den rätta sidan av julmarknaden. Det var fina försäljningsstånd precis överallt. Det som såldes var dock bara en massa skit. Jag såg skit både åt höger och vänster. Jag stod väl ut i typ 15 minuter innan jag var tvungen att hämta luft hemma igen.

Efter denna julmarknad så var det äntligen dags för årets första pulkaåkning. Trots att vi flyttat in mitt i stan så var det inte längre än typ 87 meter till närmsta pulkabacke på Kålgårdsberget. Visst, på Äsperöd hade vi bara 3.5 meter till första backen men något måste man ändå offra för att ha kunna bo granne med 7 olika pizzerior.

I morgon bär det av till Emaus där det ska åkas ännu mer pulka om allt går som jag vill. Efter vi har besökt Emaus hade jag tänkt mig ut till Torp för att inhandla årets första julklapp. Ska bli riktigt skoj att åka ut till Torp och trängas bland alla andra svettiga julklappsinhandlare. Det är något som jag saknar från tiden då jag jobbade i butik. Just att ta stånga sig fram med en fullastad vagn av diverse varor genom en tillsynes ogenomtränglig skara människor som är ute efter den perfekta julklappen. Men inget slår väl återköptes stora dag efter jul då man med glad min fick nöjet att ta tillbaka hälften av allt man hade lyckats sälja.

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer