Jobbet i höstmiljö


För tre veckor sedan hade jag förmånen att få hålla i en fotokurs på jobbet. Jag hann själv inte ta jättemånga bilder, men här är en som jag tog på jobbet som motiv uppifrån Sockertoppen.

I övrigt så så har My haft vinterkräksjukan, men den börjar nu ge sig och hon har inte spytt något idag. Däremot har Anna tagit hand om den stafettpinnen och inte haft en så jätterolig dag. Själv har jag förbrukat en halv handspritflaska för att in i det sista försöka tappa stafettpinnen i växlingen på min sista sträcka. Vi får se vad som händer. My och jag har i vilket fall som helst haft en underbar dag där vi en kort stund till och med vågade oss ut ur sjukstugan för att gå en sväng på stan och äta.

  Kategorier: Bilder

  Kommentarer

5 kommentarer to “Jobbet i höstmiljö”

 1. Marcus Rangell på Facebook den 10 november 2012 20:52

  Är det nu du skall få veta att i princip all handsprit på marknaden är overksam mot vinterkräksjuka? 😉

 2. Leena Håkansson på Facebook den 10 november 2012 21:20

  Det hjälper som man tror på!

 3. Roberth Läckström på Facebook den 10 november 2012 21:35

  Lalalalala, jag tror, jag tror… Hmmm, kurrar det i magen nu? Nä! 🙂

 4. Camilla Edwartz på Facebook den 10 november 2012 23:27

  Jättefin bild! Fin inramning med härliga höstfärger och havet i bakgrunden.

 5. Camilla Edwartz på Facebook den 10 november 2012 23:27

  Jättefin bild! Fin inramning med härliga höstfärger och havet i bakgrunden.