Pärlat en tavla


I kväll har jag roat mig med att pärla en tavla till min retrohörna på kontoret. Det fick bli tre stycken mariofigurer i en panoramatavla. Resultatet passar väl in till temat i lekdelen av kontoret. Håller även på att jaga efter en TV att använda i nyss sagda hörn. Har fått napp på en 28″ widescreen tjock-TV från Trollhättan! Ska bli spännande att se hur den passar in. Jag minns knappt hur gamla tjock-TV:ear ser ut 😉

Nästa helg är det Fifaturnering mot Kungshamn på hemmaplan hos mig. Har tränat två matcher sedan spelet släpptes och har två oavgjorda matcher i bagaget. Men mina satsningar under sommaren har gett resultat. Helt gratis band jag till mig spelare som Cavani och Falcao! Det innebär ett anfall med dessa två herrar tillsammans med Aguero och Zlatan. Spelare som Hulk, Suarez och Podolski är jag tvungen att sätta på bänken. Ska bli spännande att ta emot Kungshamn denna gång och se dem våndas över en anfallsrolig fotboll från Uddevallas sida!

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer