På plats i Malmö

image

Jag har i natt sovit över i Limhamn. I går var det nämligen svensexa för min kusin! Strax innan fem igår hoppade vi upp ur sängen, pigga och glada efter en jobbvecka som verkligen varit en promenad i parken som man skulle kunna uttrycka sig. Vi satte kurs söderut för att kunna landa i Malmö vid 10-tiden.

Väl på plats bar det iväg mot Köpenhamn där vi vandrade runt och tjötade med glada danskar som värmde upp inför deras match mot Tjeckien. Jag kan inte säga att jag förstod nåhot av vad dom sa men dom verkade trevliga i alla fall.

Vi hann även med att köra in till drottningen och säga hej till hennes mycket fåordiga vakter. Därefter begav vi oss mot Tivoli där vi körde femkamp som jag lyckades få en silvermedalj i. Lite karuseller och liknande hann vi även med innan det var dags för att åka till Sverige igen.

Bilden är förövrigt tagen i nyss nämnda Tivoli.

  Kategorier: Fest

  Kommentarer