Sommarlovet är slut

image

Då kom tillslut veckan som markerade ett slut på ett alldeles underbart sommarlov. För att vara helt korrekt så kom veckan redan för två veckor sedan. Jag har nu varit igång och arbetat sedan den 13 augusti. Och det känns skönt att vara igång igen. Inga långa sovmornar längre till klockan 07.00, inga onyttiga chokladsmörgåsar till frukost, lunch, middag, mellanmål och kvällsmat längre. Allt det här som bara flöt omkring en som en fluffig massa har nu fått sig ett gäng regler som säger stopp när jag flummar ut för långt åt något håll. Reglerna ger mig rutin på mitt liv och säger åt mig att gå upp redan strax före 06.00 så att jag hinner med allt som ska hinnas med innan det är dags att sova igen.

Bilden ovan är från Gustavsberg och togs för ungefär en månad sedan. Den får representera mitt sommarlov och min comeback till min blogg. För nu får det vara nog med bloggtorka, nu är det dags att sätta fart igen. Jag lovar inget, men jag skal åtminstone försöka mig på att uppdatera här en gång i veckan.

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer

1 kommentar to “Sommarlovet är slut”

  1. Lisa Jacobsson på Facebook den 25 augusti 2012 20:19

    Det var på tiden! 🙂