Efterlängtade Warlock

2011-12-26_00002

Jag har fått nys om ännu ett nytt efterlängtat spel som släpps i år. Så förutom Diablo 3 och det riktiga Xcom har jag nu också Warlock – Master of the Arcane att hyperhypa inför. Spelet ska vara någon slags blandning mellan mina två favoritserier, Civilization och Heroes of Might and Magic. Spelet utspelar sig i landet Ardania som sedan tidigare är känt från bland annat spelet Majesty, men även från Tower Defense-spelet Defenders of Ardania som jag tidigare har betatestat.

Jag kan egentligen inte säga så mycket mer om spelet eftersom jag inte vet mer än såhär. Men bara det att spelet har den här blandningen borde få fler än mig att gå igång. Och jag har sagt det förut, men säger det med glädje igen, 2012 är året då PCn åter igen kommer anta tronen som världens bästa spelmaskin.

  Kategorier: PC

  Kommentarer

4 kommentarer to “Efterlängtade Warlock”

 1. Sebastian den 2 mars 2012 19:41

  En blandning av Civilization och Heroes of Might and Magic? Det låter ju inte helt fel. 🙂

 2. Aftonstjaerna den 4 mars 2012 21:45

  Det låter ju helt sjukt spännande! Kommer aldrig att hinna spela ikapp de spelen jag köpte på förrförra årest steamjulrea, eller sommarrean samma år 😉

 3. Holmberg den 2 mars 2012 23:13

  Jag kör Betan på Warlock och utan att säga för mycket vilket man ju såklart inte får fast varenda spelsite i världen får skriva massa om det så kan jag säga att det är ett givet köp 🙂

 4. Aftonstjaerna den 4 mars 2012 21:47

  oooh! Riktigt avundsjuk på dig nu! Ser fram emot ett ingående inlägg om spelet på spelkriget, när du nu får skriva om det och om du får skriva om det då det är ett pc-exklusivt spel och att när det kommer bra sådana så kanske det sticker för mycket i ögonen på konsolnissarna over there 😛