Årets första löpning

Skärmavbild 2012-03-02 kl. 06.36.17.png

Senast jag sprang var också hem från jobbet. Det var i slutet av augusti och jobbet låg då på 11.16 kilometers avstånd från hemmet. Jag snittade på 4.59 min / km då som bäst på hela sträckan. I går var det då dags igen, den här gången är det dock inte lika långt från jobbet till hemmet. Ungefär 3 km från port till port. Jag orkade dock inte sista backen upp så det stannade på 2.77km med en snitthastighet på 5.40 min / km, vilket kan jämföras med förra årets premiär som var den 22 mars då jag snittade på 6.15 min / km på en ungefär lika lång sträcka. Så trots att det kändes riktigt jobbigt i går så höll jag mig ändå bara 10 sek / km från min ”lagoma takt”, vilket ändå får anses godkänt! Nu hoppas vi på att det inte ska bli en massa snö och skit på vägarna så att jag kan fortsätta att springa hem från jobbet utan några större tidsavbrott.

  Kategorier: Träning

  Kommentarer

1 kommentar to “Årets första löpning”

  1. Andreas R den 16 maj 2012 16:12

    Årets sista blogg-inlägg?