Årets bästa mobila spel

PocketLeageStory-1

Årets bärbara är ett mobilt spel som heter Pocket League Story! Det är ett litet fotbollsmanagerspel till Androidlurar. Jag tror inte det finns på iOS ännu, men jag kan ha fel. I vilket fall som helst, här snackar vi det perfekta managerspelet för den som inte vill gräva ner sig i sjukt massa statistik.

Har man bara ett par minuter att spela, visst, kör igång. Det du förlorar i djup, vinner du i spelglädje. Jag vet inte hur många det är som kommer ihåg The Manager på Amigan? I vilket fall som helst så var det ett spel som var underbart kul, inte speciellt realistiskt. Och jag känner att den glädjen jag hade för 20 år sedan med det, har jag med Pocket League Story.

Jag har skrivit lite mer om det här spelet i ett tidigare inlägg som du hittar om du klickar här.

  Kategorier: Årets spel, Mobilspel

  Kommentarer

6 kommentarer to “Årets bästa mobila spel”

 1. Ibearman den 7 december 2011 09:54

  Attans att man har en Iphone. Blev Grymt sugen på att testa det så jag hoppas att det kommer till Iphone snart. =)

 2. Aftonstjaerna den 11 december 2011 20:28

  Det borde det väl göra tycker man? Helt klart det enda Kairosoftspelet man någonsin behöver spela!

 3. Holmberg den 7 december 2011 10:05

  Hehe givet att Kairosoft skulle få någon titel det här året med. Jag spelade deras Grand Prix Story ett tag. Klart bättre än Game Dev Story men nu känner jag att jag fått det jag kan av det konceptet. Deras spel är lite för lika varandra.

 4. Aftonstjaerna den 11 december 2011 20:29

  Kan tänka mig det, har även Grand Prix, men bara spelat det i typ 5 min. Jag tror inte att jag tilltalas lika mycket av bilar som jag gör av fotboll. Men som du säger, de är antagligen ganska lika, bara att välja det tema som tilltalar en mest 😉

 5. niklas den 7 december 2011 17:22

  Grymt bra story i det spelet 😉
  näh, men det var faktiskt riktigt kul… precis som det flesta spel Kariosoft gör… även om jag höll Mega Mall story som bättre personligen

 6. Aftonstjaerna den 11 december 2011 20:30

  Mega Mall alltså.. Hmm, det har jag inte testat, får kanske kika på det här någon dag i mellandagarna… hmm, nä förresten, det är ju då det är som mest jobb och skit, ingen ledighet här inte :/ Får bli till sommarn i hängmattan istället 😉