Årets spel 2011

ARETS24

Än en gång är det dags för årets spel att utses av ett gäng svenska spelbloggar. Förra året vann, lite oförtjänt, Mass Effect 2 hela skiten. För mig var dock Settlers 7 den givna vinnaren och ni kan läsa min motivering av det valet här.

Förra året var det bloggen spel.malmer.nu som stod för för initiativet. I år är det dock den eminenta spelbloggen Spelkriget som har tagit över stafettpinnen. Eller ja, någonstans där bakom spakarna finns ändå samma Mr. Malmer.

Förra året tyckte jag det var ganska enkelt att förutspå den givna vinnaren, men i år känner jag att det är svårare. Eller egentligen, det borde inte vara det, jag har ju redan nu min givna vinnare klar, men som sig brukar, har inte alla andra samma smak som mig. Men jag tänker ändå ge mig på en gissning på den titeln som kommer att stå överst på de allra flesta bloggarnas lista den 23 december. Spelet jag tänker på är utan tvekan Portal 2. Som runner up skulle jag tippa på att Skyrim kommer.

Det återstår att se om jag har rätt eller fel och var i listan jag själv kommer placera dessa ”säkra” kort.

  Kategorier: Årets spel

  Kommentarer

3 kommentarer to “Årets spel 2011”

  1. NuYu den 23 november 2011 00:00

    Jasså, det är redan dags. Känner att jag definitivt inte kommer ha någon vidare koll i år, men det blir nog att kika förbi en och annan gång och se efter så att du fortsätter att rätta till bland de ”säkra korten”.

  2. Jonas Andreasson den 23 november 2011 17:58

    Härligt med GOTY igen. Blir riktigt intressant att se i år, finns många givna iaf på min lista. Settlers 7 ja, det måste jag testa. Näst efter Anno 2070 😉

  3. Familjenspel den 23 november 2011 18:26

    Tror du kommer ha fel med din gissning 😉 eller ja jag hoppas det iaf..