Skärpning!

halland_2008-10

Det var värst va dåligt det var med uppdateringar på den här sidan just nu. Kanske kan det bero på att jag dels bloggar på en annan sida samtidigt som jag skriver för en tredje? Ja, självklart är det så! Men nu tänkte jag i alla fall skärpa mig lite på den här sidan. Det är ju ändå den som var först! Vad är det för bild kanske ni undrar? Det var en jag tog för tre år sedan som jag bara råkade komma åt just nu och jag tycker den är så grymt rolig så jag tänkte att den måste jag ha med här!

För övrigt så går det som en räls i skolan och den börjar gå mot sitt slut. Just nu är jag ute på praktik samtidigt som jag kör på i en kvällskurs i engelska. Så fullt upp är det med andra ord! Men jag trivs samtidigt lite med det, det är något att göra hela tiden så man inte riskerar att få det tråkigt. Aja, nu skall jag väl inte skriva för mycket här så det blir en chock för de som går in här för första gången på några månader och ser jag jag nästan har skrivit 250 ord!

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer