Ett nytt Dungeon Keeper!

synesthesia_biledemon

Dungeon Keeper är ett spel som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Än i dag har det inte släppts något spel som har försökt ta över tronen från det nu över 10 år gamla Bullfrogspelet. Det närmaste vi kommit är spelet Dungeons som dock enbart delade miljöer med Dungeon Keeper. Likheterna slutade dock där.

Nu har jag dock hittat ett spännande projekt som kan komma och välsigna alla Dungeon Keeperfans runt om i världen. Det är ett spel som heter War of the Overworld. Det hela bygger på Unrealmotorn och utvecklas av 15 stycken personer.

När det är färdigt kommer det att släppas alldeles gratis till samtliga maskiner som är kapabla att köra Unrealmotorn. Här är dock tyvärr ios-enheter undantagna.

Det hela skall vara en direkt uppföljare på originalet. Och av de tidiga videorna jag har sett så kan det mycket väl gå vägen det här. Tyvärr känns det som om det är långt kvar till release dock. Men jag kan helt klart rekommendera att hålla utsikt på det här projektet. Jag kommer garanterat att följa det och rapportera direkt jag vet någonting nytt om det.

Mer om projektet finns att läsa om på deras hemsida.

  Kategorier: PC

  Kommentarer

2 kommentarer to “Ett nytt Dungeon Keeper!”

  1. Holmberg den 26 augusti 2011 22:45

    Låter helt klart intressant. Men precis som du säger så ser det ut att vara långt kvar innan det är spelbart. Hoppas dock dom lyckas rodda projektet hela vägen.

    Såg dessutom att Good Old Games precis slängt upp Dungeon Keeper 2 så nu får jag ett spel till jag aldrig kommer hinna spela igen… underbart 🙂

  2. Aftonstjaerna den 27 augusti 2011 20:50

    Dungeon Keeper 2 är ett måste! Jag körde igenom det förrförra året, och det håller än!