Carmageddon återuppstår

dgvoodoo-carmageddon

Av någon anledning tyckte jag Carmageddon var det häftigaste spelet som någonsin funnits när det släpptes. Jag älskade vara elak och köra över allt som kom i min väg. Nästa år kommer en ny del i serien om Carmageddon, den här gången utvecklat av originalutvecklarna. Men är jag hypad över det här denna gången? Faktum är att jag inte är det, jag tycker det är skoj att gamla IPn återuppstår och att företagen bakom dem ger fans vad de vill ha.

Jag kommer givetvis att testa demot av spelet och det får gärna överraska mig så att det leder till ett köp. Men jag har inga som helst förhoppningar över det. Det fanns nämligen ett spel som släpptes ungefär samtidigt som det här spelet där man fick det mesta i Carmageddon men med extra topping på. Eftersom jag sitter för fullt med skolarbete medan jag skriver det här så avvaktar jag tills imorgon med att berätta lite om det.

  Kategorier: PC

  Kommentarer

1 kommentar to “Carmageddon återuppstår”

  1. Mikael Brolin den 2 juni 2011 10:04

    Jag känner igen mig. Carmageddon var så jävla häftigt. Betoning på "var"… och "så jävla häftigt" fast var för sig. Det ska i alla fall bli spännande att se hur bil-gore kan utvecklas under åren 1997 till 2012.