Ett konsolsug

ign-project-cafe-controller-mockup

Ja det här förväntade du dig nog aldrig att läsa på den här bloggen. Men faktum är att jag faktiskt är ganska sugen på vad Nintendo har kokat ihop för konsol till nästa år. Varken Sony eller Microsoft kan på samma sätt skapa ett sug till konsoler på samma sätt som Nintendo. Jag tror att det är så eftersom det enda dom satsar på (eller har satsat på iaf) är att skapa en så kraftfull maskin som möjligt. Men oavsett hur mycket dom än försöker kommer de aldrig upp till PCns kraft.

Och då känns det verkligen inte som att det är något som lockar. Jag kan ju redan i dag spela mina PC-spel med min 360-kontroll, så inte ens där skiljer de sig åt. Enda anledningen är ju givetvis för de exklusiva spelen. Men de skapar ju inget sug för själva konsolen i sig. Nä, där är Nintendo helt outstanding, och har så varit ett tag nu.

Jag vet inte vad jag ska tro om alla rykten om konsolen i fråga, men det här med att det skulle vara en skärm i kontrollen låter typ hur häftigt som helst. Skulle vara grymt att kunna ha kartan i typ Zelda där medan man springer runt på stora skärmen. Det är sådana här saker som gör att Nintendo står över de andra två aktörerna i konsolkriget. Jag älskar det! Men Microsoft och Sony får mer än gärna överaska mig, men jag tvivlar!

  Kategorier: Nintendo

  Kommentarer

2 kommentarer to “Ett konsolsug”

  1. Holmberg den 1 juni 2011 11:18

    Kan hålla med om att Nintendo är bättre på att skapa hype kring deras konsoller innan release. Frågan är om dom sen är bra på att leverera när konsollen väl står hemma i hyllan.

    Oavsett så kunden timingen inte varit sämre. Oavsett vad som annonseras nu på E3 så har jag börjat spara till ny speldator 🙂

  2. Aftonstjaerna den 1 juni 2011 12:08

    Jag blir så glad att höra om nya speldatorer! 😉 Fler sånt!