Ursäkta röran

1

Jag har bestämt mig för att bygga om här på bloggen lite. Slänga ut det gamla och in med det nya. Jag har lekt runt lite med olika grejjer här i går så om ni var inne på bloggen då så kunde den se riktigt tokig ut. Men nu är jag i slutfasen och kan väl egentligen säga att den är färdig. Jag själv är ganska nöjd med den i alla fall, och det är ju det viktigaste. Det kan dock vara en och annan bugg eller färgkod kvar sedan det gamla temat då jag använt det som grund och rört runt i det bara. Men det är sådant som kommer försvinna lite med tiden. Jag hoppas själv på att det här kommer innebära en lite nytändning i mitt bloggande. Och även om jag inte kommer att blogga varje dag, så hoppas jag åtminstone två gånger i veckan.

  Kategorier: Uppdatering

  Kommentarer

2 kommentarer to “Ursäkta röran”

  1. Holmberg den 29 maj 2011 12:01

    Ljust o luftigt värre.. Men fint o läsvänligt.

    Låter bra med lite fler inlägg med 🙂

  2. Aftonstjaerna den 29 maj 2011 21:45

    Tackar! 😉

    Jo, nu "storsatsar" vi på lite fler inlägg än de senaste 2 månaderna iaf 😉