Ut till Bokenäs

I dag skall jag ut till Mattias i Bokenäs för årets andra FIFA-session. Det är dags att visa Kungshamn än en gång var skåpet skall stå. Sist gång var det väl lite si och så med visandet av skåpplatsen. Men det var då det, nu är det nya tag och hemmaplan för Uddevalla! Jag skall någongång mitt på dagen ta mig med kommunal hjälp ut till Torp för att bli upphämtad där på väg mot Bokenäs. Jag har den här gången köpt in ett antal spelare som skall förstärka mitt lag. Eller vad sägs om spelare som Kaká och Terry? De är nyckelspelare kring mitt lag med spetsarna Torres och Villa. På pappret känns det som att inget kan gå fel, men det är som vanligt den som sitter bakom spakarna som avgör hur spelarna skall spela. Jag hoppas att det är min tur i dag!

  Kategorier: Fotboll

  Kommentarer