Veckans speltriss

Jag tänkte jag skulle hoppa på Emmys idé om att varje vecka posta ett inlägg i en speltriss. Det innebär i praktiken ett inlägg med tre bilder från något spelrelaterat tema som alla bloggar kör samma varje vecka. Den här veckan är det grönt som är temat. Jag har valt ut tre spel under temat som inte bara är gröna utan tre av mina absoluta favoritspel någonsin.

Den stackars gröna tentaclen från Day of the Tentacle var den snälla tentacklen som hjälpe mig mot den elaka lila tentaclen.

Lemmings var det första jag tänkte på när jag tänkte grönt spel. Självskriven i spelhistorien!

Sedan givetvis min bloggs egen husgud, Ben E Factor med hans gröna vackra onepeicedräkt 😛

  Kategorier: Amiga, Bloggserie, PC

  Kommentarer

2 kommentarer to “Veckans speltriss”

  1. EmmyZ den 7 april 2011 22:48

    Åh vad skönt med lite PC-retro :p Lemmings och Days of the Tentacle <3

  2. Aftonstjaerna den 7 april 2011 23:18

    PC-retro kan man aldrig få för mycket av! 😉