Sista tävlingen närmar sig

I morgon är det då äntligen dags att få höra de sista bidragen i årets största tävling alla kategorier. Vi kommer att få ett startfält som klingar av hög kvalitet och en hel del bottennapp som vanligt. Jag är så ivrig så jag kastar mig direkt in och tipsar hur poängen kommer fördelas.

Melody Club kommer att leverera! Här har vi antagligen den bästa låten i hela melodifestivalen 2011. Jag tror tyvärr att de kommer att bli slagna av Bengtzing bara för att Bengtzing är Bengtzing. Men deras låt och show kommer att slå allt annat vi kommer att se i kväll.

Julia Alvgard sjunger en ballad som kommer ta henne till sista placeringen.

Lasse Stefanz är ett ganska svårbedömt band. Har dom tillräckligt många fans som tittar på det här programmet? Jag tror inte att låten själv tar dem vidare. Enda möjligheten till avancemang ligger i om deras hängivna fans fått en kurs av PRO i att SMS:a.

Linda Pritchard är nästa artist som “slog igenom” i Idol. Har varit med i Melodifestivalen tidigare med ljummet resultat. Nä, det här går inte vidare någonstans.

Anders Fernette är en av de där som “slog igenom” i Bert Karlssons Fame Factory. Sedan dess är det dock ingen som kommer ihåg honom. Det kommer ingen göra efter den här dagen heller.

Linda Bengtzing kommer att gå direkt till final lika självklart som det var när Eric Saade gjorde det förra veckan. Finns inget mer att säga.

Nicke Borg kommer att klara sig till andra chansen. Konkurrensen är för stor för att gå direkt till final. Men jag har stora förväntningar på den här Backyard Babiessångaren.

Love Generation är en grupp som är ihopplockad via en massa auditions. Jag håller dem som en liten skrällvarning i kväll. Det funkade för Spice Girls, så varför inte?

  Kategorier: Schlager

  Kommentarer

1 kommentar to “Sista tävlingen närmar sig”

  1. Andreas den 10 mars 2011 11:00

    Ser framemot dina tankar inför finalen!