Omnämd i Level 7s omröstning ;)

Jag fick mig en rejäl chock i dag när jag på lunchen i skolan skulle gå in och rösta på årets spelblogg/speltidning/spelpodcast/spelskribent. Där under spelbloggar så ser jag min blogg! Jag höll på att tappa ut vattenglaset över min lilla netbook. Jag blev faktiskt riktigt rörd av att det finns någon där ute som tycker om att läsa min blogg och tyckte det var värt att lägga en nominering på den. Men i fall det skulle ha blivit något fel så var jag tvungen att ta ett screenshot på sidan så det finns bevarat någonstans att jag blivit nominerat.

image

Att bara få nämnas i samma lista som Oskar Skog och Xboxflickan & Nikke är en stor vinst för mig. Jag tycker att Ni ska bege Er över till Level 7 genast och rösta på just Er favoritspelblogg/speltidning/spelpodcast/spelskribent. Det gör Ni genom att klicka på länken här. Fina vinster finns att vinna för alla de som deltar.

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer

8 kommentarer to “Omnämd i Level 7s omröstning ;)”

 1. Spel-Malmer den 22 februari 2011 18:42

  Omnämnd? Du är NOMINERAD till och med. Stor ära och trumpet och allt! Grattis!

 2. Aftonstjaerna den 22 februari 2011 21:20

  Tack! Jag är den lite blygsamma typen kan man väl säga 😉

 3. Familjenspel den 22 februari 2011 19:19

  Inkvoterad snarare 😉 de hittade en PC blogg och nominerade den 🙂

  Nej skämt och sido, det här är du verkligen värd!! Stort grattis!!

 4. Aftonstjaerna den 22 februari 2011 21:04

  hahaha 🙂 Tack så mycket!

 5. Ina den 22 februari 2011 20:40

  En mycket välförtjänt nominering 😉

  Jag kommenterar inte alltid, men du har ett riktigt bra sätt att skriva och du tar upp intressanta saker. <3

 6. Aftonstjaerna den 22 februari 2011 21:21

  Tack Ina! Det värmer mycket! Det är skönt att få skriva av sig om sådant man verkligen brinner för. Nog att jag brinner för ämnen jag skriver om i skolan, men det är alltid roligare att skriva om saker när man själv får bestämma att man skall skriva än när någon säger till en 😉

 7. NuYu den 23 februari 2011 00:06

  Grattis, helt klart välförtjänt!

 8. Holmberg den 23 februari 2011 10:14

  Välförtjänt tycker jag.