Att plugga

När man pluggar så är pluggandet ofta som en bergochdalbana. Vissa kurser är jättegivande och inspirerande, medan andra känns och är totalt onödigt. Om vi återgår till bergochdalbanan så är jag just nu en bra bit under jorden, inte så långt i från jordens kärna om jag skall vara riktigt ärlig. I höstas var jag däremot på toppen av Mount Everest. Ja, så Ni förstår den otroligt branta backen som skedde bara för några veckor sedan. Jag skall vara glad att jag inte ramlade av bergochdalbanan, för det gick ruskigt snabbt.

Tur är väl att vi går åt rätt årstid nu så att det finns saker att se framemot här nere i jordens grottsystem. Jag har nämligen lyckats skymta ljuset i slutet av tunneln och ser att bergochdalbanan börjar stiga upp på Mount Blanc. Dock är det någon månad kvar, men det börjar ljusna.

I övrigt har jag fått lite klagomål på att jag inte uppdaterat bloggen på ett bra tag så jag skall försöka bättra mig på den punkten. Jag har ju tidigare aldrig missat att skriva om Melodifestivalen och vad jag tycker om den, så det måste jag skriva ikapp mig lite på så jag hinner ge Er årets vinnare innan det är färdigt. Ingen idé att rösta i onödan med andra ord.

  Kategorier: Schlager, Skola

  Kommentarer