Cannon Fodder till iPhone?

Jag sitter mitt på dagen i morgonrock och mår riktigt uselt. Jag har nämligen lyckats blivit sjuk så här lagom när man äntligen är ledig ett par dagar. Men så brukar det ju vara, eller? Men vad som fick mig att nästan skrika tills jag kom på att jag hade huvudvärk var den här artikeln borta hos Eurogamer. Det är en intervju med Jon Hare som ligger bakom spel som Cannon Fodder, Sensible soccer, Mega Lo Mania och ett gäng till.

Cannon_Fodder_-_1994_-_Virgin_Games,_Ltd.

Det vi får fram utav artikeln är nämligen att Jon undersöker möjligheterna att släppa Cannon Fodder till iOs, vilket är underbara nyheter för oss retroälskande iPhone/iPad-ägare. Men inte nog med detta, nästa månad kommer han att släppa Speedball 2 till iOs vilket fick mig att nästan hoppa upp och ner i stolen. Men där styrningen till Speedball 2 kanske kan bli ett litet problem känner jag att iPaden är som gjord för Cannon Fodder.

  Kategorier: Mobilspel

  Kommentarer

2 kommentarer to “Cannon Fodder till iPhone?”

  1. Robin den 16 januari 2011 17:08

    Här bägge spelen i big box original =) bra grejer som fan!

  2. Aftonstjaerna den 16 januari 2011 19:10

    Oj nu blev jag inte lite avundsjuk. Jag har bara disketterna och manualen, kartongen är sedan länge tyvärr borta 🙁