Gott nytt spelår!

Det är fredag och slutet på en arbetsvecka. Men det är även slutet på ett helt spelår. Personligen tycker jag att det har varit ett ganska dåligt spelår. För när jag skulle välja ut min topp 5 lista till årets spel så var det bara sju spel som slogs om de platserna. Vägen ner till de övriga var milslång. Nu skall vi i ärlighetens namn dock säga att jag absolut inte spelat alla spel. Dock har jag spelat och i alla fall prövat de spelen som ligger på random speltidnings topplista så helt dålig koll har jag nog ändå inte.

nyår-1

Året som gott har även varit året då mitt spelbloggande kommit igång på allvar. Första inlägget på bloggen skrev den 12 mars 2009 och fem dagar senare fick jag min första kommentar av en läsare. Det var väldigt stort kände jag, för först då förstod jag att det var någon som läste min blogg. Kommentaren kom från SpelMalmer och han hade kommenterat mitt inlägg som handlade om hur mycket jag hatade Halo. Jag såg dock inte kommentaren förrän någon månad senare eftersom bloggen på den tiden drunknade i spamkommentarer. Så jag kände mig lite dryg och otrevlig i mitt intåg i spelbloggsverige.

Men nu känner jag mig som en del av spelbloggsverige. Ett spelbloggsverige som är otroligt trevligt och trots att man är lite av en utböling när det gäller smak och tycke så är man ändå välkommen och får aldrig några otrevliga kommentarer. Det är jag mycket tacksam för. Twitter är något som jag har börjat använda rejält mycket på senare tid också. Tack vare Twitter har jag lärt känna en massa folk som jag nästan har daglig kontakt med idag. Det är verkligen som att man känner de här människorna och jag skulle lätt komma på mig själv, om jag träffar någon på stan, att jag hejar på dem men i stunden efter komma på att de inte har en aning om vem jag är. Eftersom jag är så folkskygg så skulle jag nog aldrig hamna i den situationen i vilket fall som helst så jag lämnar den tanken bakom mig.

Jag vill tillslut tacka alla läsare och vänner för att ni stått ut med mig och för att ni förgyller min vardag med underbara kommentarer och härliga inlägg i era egna bloggar. Hoppas att Ni får ett trevligt nyår och ett underbart 2011!

  Kategorier: Åsikt

  Kommentarer

4 kommentarer to “Gott nytt spelår!”

 1. niklas (megastorm) den 31 december 2010 13:34

  Tack detsamma =)

 2. Emma den 31 december 2010 14:57

  För mig så har det varit ett fantastiskt spelår! Jag har äntligen förstått att jag är, och har alltid varit, lite av en spelnörd. Gött!

 3. NuYu den 3 januari 2011 13:42

  Tack själv, för att jag slutligen börjat läsa din blogg, och ha en riktigt god fortsättning!

 4. Oskar Källner den 4 januari 2011 00:34

  Hehe! tack själv! Och god fortsättning på det nya året! 🙂