Deathspank–Snyggast i år?

Ett spel som har gått mig totalt förbi i år är DeathSpank. Att jag har kunnat missat detta mästerverk är för mig en stor gåta. Men som sagt, bättre sent än aldrig. Spelet i sig är som vilken standars action-rpg som helst. Men med den stora skillnaden att det är sjukt snyggt! Ni som har spelat Day of the Tentacle någon gång känner säkert igen de vackra träden och molnen. Att spela det här spelet är en fröjd för ögonen och hade jag spela det innan jag satte ut årets grafik så hade The Settlers 7 fått sig en rejäl konkurrent.

DeathSpank 2010-12-28 18-00-19-61

Spelet är givetvis inte bara snyggt utan det är roligt att spela. En rolig detalj är att man kan spela dropin coop med en kompis. Sitter jag och spelar som vanligt med mitt tangentbord och mus så är det bara för kompisen att ta upp 360-kontrollen och trycka på start och vips så är vi två.

DeathSpank 2010-12-28 17-54-59-96

Spelet är ganska billigt också och jag tror du kan få det för runt 100-lappen på Steam. Det är verkligen värd varenda krona. Fundera inte längre, i väntan på Diablo 3 så är det bara att köpa!

  Kategorier: PC

  Kommentarer

4 kommentarer to “Deathspank–Snyggast i år?”

 1. BoBoinho den 29 december 2010 13:11

  Köpte det nu när det var på rea på Steam. Får dock se när jag har tid att spela det.

 2. Aftonstjaerna den 30 december 2010 11:07

  Det är bra att ha sådana här småspel i sin pipeline 😉

 3. Oskar Källner den 4 januari 2011 00:35

  håller med. Deathspank är en riktig liten pärla. Skrev om det under bloggsatsningen tidigare i december.

  Se länken nedan.

 4. Johannes den 4 januari 2011 10:51

  Det har ju helt klart sina skavanker men på det stora hela var det ju absolut ett av de mysigaste spelen under 2010.

  Snyggaste vet jag dock kanske inte om jag skulle skriva under på. Men charmigt, helt klart 🙂

  Jag sitter och spelar igenom del två för tillfället 🙂