Radio Speltorsk – Bäst i Sverige!

pic_radio_speltorskJag tänkte skriva lite kort om vad jag tyckte om gårdagens Radio Speltorsk avsnitt 101. Det var första gången Andreas och Sebastian sände live om man inte räknar med de varma dagarna i mitten av sommarn när man svettig fick multitaska mellan Speltorskarna och de VM-matcherna som gick samtidigt. Åter till gårdagens avsnitt. Gäst i premiäravsnittet var Johan Eklund som jag anser gjorde ett mycket bra jobb och hans röst är mycket behaglig att lyssna på.

Att lyssna på podcast live är något som jag är van vid sedan jag upptäckte Slashat för ett knappt år sedan. Möjligheten att interagera med värdarna av podcasten sätter ett helt nytt perspektiv på lyssnandet. Lite podcast 2.0 över det. Det känns lite som Bullenfilmen som man fick ringa in och rösta på hur slutet skulle bli. Man är med i händelserna och man har möjlighet att påverka det som händer. Ett förslag till Andreas och Sebastian inför framtiden är att kanske ha någon slags poll att rösta på i varje program. Ämnen kunde vara något som var aktuellt och som diskuterades just i avsnittet pollen är aktuell för.

I slutet av programmet ställde Andreas (har jag för mig) frågan om vilket utav två ämnen som de skulle diskutera. Det är precis sådan här integration som jag snackar om. Grymt bra!

För Er som inte lyssnade på Radio Speltorsk live i går måste jag bara rekommendera att göra det nästa vecka. Om det blir på onsdag vet vi ännu inte men håll ögonen öppna på http://radiospeltorsk.se/. I betyg får avsnittet 58 av 50 möjliga torskar Blinkar

  Kategorier: Åsikt

  Kommentarer

7 kommentarer to “Radio Speltorsk – Bäst i Sverige!”

 1. Familjenspel den 28 oktober 2010 12:35

  Kan inte annat än hålla med! Blev riktigt kul i chatten!

 2. niklas (megastorm) den 28 oktober 2010 12:39

  Krånglade för mycket med chatten i början för min del – för mycket annat som pockade på uppmärksamheten runt omkring

  jag vet inte, jag gíllar iden men kunde inte vara med och se hur det blev

 3. Aftonstjaerna den 28 oktober 2010 13:53

  Jag kan rekommendera att tanka hem typ mirc och gå in på irc.slashat.se och sedan kanalen #radio-speltorsk-live så försvinner alla chattproblem som jag också hade innan programmet satte igång. Sedan så adblockade jag bara själva chattdelen på radiospeltorssidan så att jag inte var inloggad 2 gånger och ger fler lyssnare än det egentligen är 😉

 4. niklas (megastorm) den 28 oktober 2010 15:45

  Länge sedan jag lekte med mIRC men det kanske jag ska göra =)

 5. Speltorsk-Andreas den 28 oktober 2010 21:28

  Tack för de fina orden! De värmer ska du veta. <3

  Och jag är verkligen supernöjd med betyget. 😉

 6. Peter den 28 oktober 2010 21:42

  Älskar liveshower och älskar slashat också.
  Det känns som att det blir mer avslappnat och fritt när man sänder live.

  Då kan man liksom inte ta om eller klippa bort grejer som blir dåliga.
  Det är bara till att tuta och köra liksom.

  Me like även om jag inte var med igår.

  Skall försöka vara med nästa vecka.

 7. Johan Eklund den 28 oktober 2010 22:28

  Inte ofta man hör någon beskriva sin egen röst som behaglig 🙂 Man tackar. Oftast tycker man ju själv snarare att man låter som en muterad groda med strupbesvär och gikt när man lyssnar på sig själv i de här sammanhangen. Tur att andra inte har samma uppfattning som mig själv 🙂