Gratis Tillbaka till framtiden

Det kommande Telltale-spelet Back to the Future kommer att släppas någon gång i vinter. Just nu kan du få en gratis kopia på första episoden om du klickar dig vidare här! När spelet är redo för nedladdning kommer du att få ett mail från Telltale.

B2TF

Jag minns med glädje när jag någon gång i slutet av 80-talet såg dessa underbara filmer. De var för mig väldigt fantasieggande och jag kunde lätt drömma mig bort till dåtiden i framtiden. Jag brukade leka att jag med en magisk pinne kunde flytta mig tillbaka till dåtiden för att där försöka vinna på oddset på de matcher jag redan visste resultatet på. Och den härliga skateboardbrädan var bara så underbar. Nu hoppas vi att spelet kommer att bli riktigt bra Blinkar

  Kategorier: PC

  Kommentarer

1 kommentar to “Gratis Tillbaka till framtiden”

  1. niklas (megastorm) den 27 oktober 2010 13:58

    Ja det här ser jag fram emot – älskade filmerna grymt mycket