Splinter Cell Avklarat

Jag vann som bekant Splinter Cell till PC av Ina borta på New Game + för ett par veckor sedan. Nu har jag spelat igenom det och tänkte skriva ner lite kort vad jag tyckte om spelet. Det nya Splinter Cell är nytt på ont och gott. I mina ögon mest ont. Tidigare ansåg jag att serien var lite unik och ganska ensam i den döende “Thiefgenren”. Nu anser jag spelet mer ligger i Gears of Wargenren vilket är synd. Jag älskade att smyga tyst förbi mina fiender för att kanske då och då överraska dem med ett välriktat skott. Nu ligger all fokus på action vilket vi redan har sjuhundra andra spel som gör. Så varför skall man då egentligen välja Splinter Cell?

splinter-cell-conviction-visuals-better

Svaret är kort och gott att man lika gärna kunde välja något annat. För något spår av vad som för mig är Splinter Cell finns tyvärr inte kvar. Nedan ser Ni en bild på Splinter Cell när det begav sig.

splinter-cell-conviction

Men jag har ändå spelat igenom det för som spel är det helt ok. Det kunde bara heta något helt annat och de flesta hade varit nöjda så. Det kanske inte hade sålt lika bra, men frågan är om det inte hade räckt med Tom Clancys Whatever eftersom det namnet är ganska starkt som det är.

Nä, nu ser jag framemot vad Batman kan erbjuda mig i Gotham City då de känns snäppet närmare mitt favoritspel Thief. Fast ändå inte Blinkar

  Kategorier: PC

  Kommentarer