Även lite mer bilder från Grekland

Hann med att slänga in lite bilder från vår första Greklandssresa. Även den år 2003. Det var strax över 600 bilder att gå igenom men det var inte alls många som klarade sig genom. Men varför lägga ut alla bilder när man kan få de allra bästa serverade så här istället. Fortfarande hade jag en kamera av det lite sämre märket HP så kvalitén är sviktande. Men jag valde bort många av de bilderna som syntes att det var för dålig kvalitet. Synd, men tekniken går framåt och vi blir mer och mer bortskämda. Håll till godo i vilket fall som helst!

IM002614

  Kategorier: Bilder

  Kommentarer

2 kommentarer to “Även lite mer bilder från Grekland”

  1. blondinbodahl den 29 oktober 2010 09:11

    Näe Roberth! 20 dagar utan en endaste uppdatering… jag blir snart upprörd 😉

  2. Roberth den 29 oktober 2010 13:26

    Oj, det var inte meningen! Får fixa med en gång!