Är Gears of War 3 verkligen så hett?

Jag läser på Fragzone, förlåt, Fz.se, att man kan få testa heta Gears of War 3 tidigt nästa år. Ok, vad är det för konstigt med det funderar Ni över. Jo, jag stör mig lite på att man använder heta i samma mening som ett så simpelt spel som Gears of War 3. Visst, det är efterlängtat, men spel är ju alltid efterlängtade av deras fan. Men vad är då grejen med Gears of War 3 som är så hett? Vad är skillnaden mot de tidigare spelen? Det använder samma motor som i de tidigare spelen. Men en motor kan man alltid utveckla och trimma men det tycker jag inte Epic gör. Inte enligt de screenshots vi hittills har sett, då ser det fortfarande så där tråkigt Unreal Tournament 3:aktigt ut. Plastigt och tråkiga färger. Det finns speltillverkare som verkligen gör magiska saker med Unreal Engine så felet ligger inte i motorn utan hos dem som utvecklar till den. Så vem borde egentligen vara bäst på att utveckla spel till sin egen motor?

_img

Jag har spelat både Gears of War 1 och 2 mest bara för att se vad det är för något. Ettan spelade jag på PC och tvåan på 360. Visst var det snyggare på PCn men det var ändå ganska tråkiga miljöer. Och det här typiska Unreal Engine 3 utseendet. Jag verkligen avskyr det. Jag har tidigare skrivit ett inlägg om hur mycket jag hatar Haloserien. Riktigt så illa är det inte med Gears of War. Trean är säkert värt att spela igenom om man hittar det i en REA-back för 100 spänn eller så. Men då gäller det att man har ordentligt tråkigt för att ersätta tristessen.

_im22g

Nä, kom med något nytt Epic! Ge mig Jazz Jackrabbit HD! Ja, ja vet att det inte är något nytt men det är ta mig tusan hett!

Nu blev det här inlägget väldigt destruktivt men jag kände att jag bara var tvungen att spy galla på något som det känns som att jag är ensam i världen om att hata. Att jag är ensam om i världen att se hur tråkigt och upprepande det är. Ja, låt gå för 4-personers coop då, men hallå, för oss som inte har några spelande vänner känns det ändå inte som något jag vill kalla hett. Nä, Gears of War 3 är lika iskallt som Halo Reach alltid har varit!

  Kategorier: Xbox

  Kommentarer