Alla bilder kommer att försvinna

Jag har tagit ett beslut om att ta bort alla mina bilder vilket är lite mer än 1500 stycken i dagsläget. Det här eftersom bildsystemet jag byggt är gjort för så många år sedan att det inte riktigt hänger med i utvecklingen längre. Jag kan inte uppdatera bilderna på ett smidigt sätt längre då delar av koden inte fungerar så som den en gång gjorde. Och jag har faktiskt ingen större lust att laga något som är såpass gammalt. Så istället kommer jag att börja på ny kula här i dag med ett helt nytt bildsystem. Jag kommer givetvis att lägga upp även gamla goda bilder här som funnits tidigare. Den här gången i större format då det inte är lika roligt att se bilderna som så små pluttar som de var tidigare.

Men det kommer ju att ta sin lilla tid. Men vem har bråttom?

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer