Att vara eller icke vara

Jag funderar på att lägga ner den här bloggen på grund av tidsbrist den senaste tiden. Men ändå är jag sugen att återuppta bloggandet om mer tid kommer att finnas. Speciellt nu under kvällen och debatten om kvinnor i spelmediet har jag fått lite mer blodad tand av att fortsätta blogga. Så att jag har någonstans att skriva av mig allt jag tycker, för det är mycket.

Twitter räcker liksom inte riktigt till för att få ut allt vettigt man vill säga. Och att bara skriva kommentarer på andras bloggar gör att jag inte till 100% får igenom min vinkling på frågan. Och frågan om genus oavsett vilket kontext det rör sig om ligger mig extra varmt om hjärtat med tanke på min nuvarande utbildning till lärare i de lägre åldrarna och hur viktigt det är med att inte lägga samhällets skeva värderingar i våra barn. Gör vi vuxna fel redan där så är det som att ytterligare en generation går förlorad och vi (läs: våra barn) får börja om från början igen.

Nu var ju det här inlägget inte menat som ett riktigt inlägg i debatten utan bara ett sätt att visa att jag fortfarande lever, men att jag inte har beslutat om hur det blir med bloggen. Jag gissar att jag kommer kunna ge er ett svar på den frågan om några veckor då jag har en veckas semester innan skolan börjar igen.

På återseende!

  Kategorier: Åsikt, Uppdatering

  Kommentarer

3 kommentarer to “Att vara eller icke vara”

 1. Spel-Malmer den 9 augusti 2010 00:04

  Det finns en lösning på ditt problem: Gästblogga när du har perioder när du vill säga mycket.

  Är iaf ett alternativ värt att tänka på. Hitta en blogg med en inriktning eller ton som är passande för ditt inlägg och fråga om du får gästblogga. Och bli inte sur om du får nej (liksom finns ju tusen anledningar till att det kanske inte passar med ex. bloggens "tänkta" inriktning eller dylikt). Men jag vet att svampriket varit frekvent "invaderat" av gästbloggare.

 2. Aftonstjaerna den 8 augusti 2010 23:15

  Tack för den bra iden! Inte haft en tanke på det tidigare 😉 Får ta med det i beräkningarna inför beslutet!

 3. Kaylana den 8 januari 2014 20:23

  Gee wirkliels, that’s such a great post!