Dag 16 av 25–Huvudvärk

I dag har jag gjort ännu en dag till 20.30 vilket är väldigt sent. Ja, speciellt när man dras med lite huvudvärk hela dagen. Men det var skönt att åka in till Fjordfestivalen för att ha en langosdate med arbetskamrat Mark nere vid kajkanten. Langosarna smakar lika gott som alltid och trots det var 7 timmar sedan jag åt den så är jag fortfarande mätt. Det är väl som det skall vara egentligen. I morgon står det ännu en 11-20.30-dag på schemat så jag vill inte riktigt gå och lägga mig än då kvällarna är så korta som de är.

Har dock lite lust att gå ner till Fjorden ännu en gång för att stöva omkring där ett tag men jag är totalt orkeslös för detta. Det skall bli spännande och se hur jag kommer orka med utgången på fredag när jag även fått i mig lite alkohol i kroppen. Känns som att det kommer räcka med en cider eller öl för att få i gång guitarr hero-konsterna.

  Kategorier: Bloggserie

  Kommentarer