Dag 12 av 25 – Snart halvlek

IMG_7817

Efter dagens arbete gick jag ner till bryggan för att vila lite. Det må se ut som att jag är redo att hoppa i vattnet i vilken sekund som helst. Och det är jag också, i fall det skulle vara något drunkningstillbud på någon närstående vän eller släkting. I dag har det varit ganska lugnt på jobbet, fast det har som vanligt gått i perioder. Ändå känns det som att dagen har gått väldigt snabbt. Och får jag förmånen att avsluta varje arbetsdag som den här så kan jag jobba många dagar till innan det tar stopp 😉

Nästa vecka är det som sagt fjordfestivalen och jag har fortfarande som målsättning att gå ut under fredagskvällen efter jobbet. Jag börjar ju som sagt inte förrän sent under dagen efter så det skall nog gå bra. I och för sig jobbar jag till 22.15 den dagen så lite småsegt kan det nog ändå bli men det är som sagt bara fjordfestival en gång om året och den måste man se till att sponsra med lite pengar så att dom kan fortsätta! Någon mer som är sugen på fjorden under fredagen?

  Kategorier: Bloggserie

  Kommentarer