Dag 11 av 25–Nu ut mot stugan

Äntligen helg och äntligen skall vi ut till stugan om några minuter. Kände mig helt tom i huvudet när jag körde hem från jobbet i dag. När jag hade kört en sträcka så funderade jag på hur jag hade kört nyss. Jag mindes inte hur jag tog den kurvan eller den rondellen när jag tänkte tillbaka på det direkt efter händelsen. Kändes som en minnesförlust som skedde omedelbart efter händelsen själv skedde. Lite smått obehagligt men jag kom ju hem tryggt och säkert. Hjärnan är tung och så även kroppen. Kom att tänka på att det bara är lite drygt en månad kvar till skolan börjar igen. Känner mig inte riktigt redo för det ännu. Jag försökte räkna ut 6×5 förut i dag på jobbet, det tog en liten stund. Med tanke på att jag skall plugga matte till hösten känns det inte så lovande då ett sådant tal skall sitta utan att man behöver tänka. Men jag skyller på att jag är konstant trött just nu.

  Kategorier: Bloggserie

  Kommentarer