Dag 9 av 25–Utsövd men ändå tom i blicken

I natt sov jag ända till klockan ringde 07:30 vilket var underbart skönt. Jag var ändå ganska seg under uppstarten av dagen fast med små glimtar av energi emellanåt. I morgon har jag sovmorgon, jobbar 12.00 till 20.00 vilket är både skönt samtidigt som inte skönt. Det blir ingen fritid på kvällen mer än att åka hem och lägga sig men däremot blir det lugnt på morgonen vilket kan behövas. Hoppas att jag kan sova länge i natt med.

Vi håller på att se på den gamla serien V från 1983. Den känns efter halva serien som en riktigt bra serie trots de tekniska bitarna med rymdskeppen inte är något mot den nyproducerade V som jag tycker är riktigt bra. Den bygger på samma idé som den gamla men med ett helt nyskrivet manus vilket inte spoilar något beroende på vilken av serien man ser först. Underbart eftersom det är paus i serien nu och andra säsongen först skall visas på amerikansk TV nästa vår.

  Kategorier: Bloggserie

  Kommentarer