En dag i stugan

Nu är klockan 22.30 och så här ljus och härligt var det när jag tassade ut barfota för 3 minuter sedan och knäppte denna bilden. Vattnet är helt stilla, det är helt tyst och det är faktiskt ganska skönt att gå runt i shorts och t-shirt. Hela min dag har jag dock inte gått runt i shorts och t-shirt, utan har istället suttit stilla i lite drygt 11 timmar för att skriva på rapporten som skall vara inlämnad imorgon klockan 12.00. Jag har skickat iväg texten på granskning och skall i morgon på förmiddagen rätta till de saker jag missat. Man blir ganska snabbt hemmablind och något man själv tycker är uppenbart är för någon annan helt oförståeligt. Nu är det däremot slut på skolsnacket, nu skall jag bädda ner mig i sängen för att avnjuta en film. God natt!

  Kategorier: Hemmamys, Skola

  Kommentarer

1 kommentar to “En dag i stugan”

  1. blondinbodahl den 1 juni 2010 00:09

    FINT!!!