På en hedrande andraplats!

610x

I går så överraskade jag alla tvivlare med att placera mig på den högsta placeringen jag någonsin varit på tidigare, nämligen silverplatsen i vår stora Fifa Session Spring 2010! Inte nog med att jag numera hör till seedningsgrupp 1 utan hela UFF vann en förkrossande seger mot KFF totalt också tack vara att vi knep alla de 3 allra finaste placeringarna.

Jag är lite fåordig så här nära inpå gårdagens turnering så jag vet inte riktigt när jag kommer smälta det hela. Fast jag tror att det finns någon i KFF som kommer att ha ännu svårare att i två matcher förlora mot den största losern med totalt 5-2. Så det kanske inte är så illa att komma tvåa ändå 😉 Ett tips från coachen kanske är på sin plats här! Man kan inte bygga ett lag runt en enda spelare! Och det tipset bjuder jag på utan att jag tar betalt i form av en bra spelare!

  Kategorier: Fotboll

  Kommentarer