I morgon är det dags!

fifa-09 I morgon smäller det riktigt stort. Det är då Fifa Session Spring 2010 skall avgöras! Jag är som vanligt nederlagstippad av alla mina motståndare. Men det är väl inte så konstigt med tanke på att jag aldrig har kommit förbi kvartsfinalen. Men mitt mål är som vanligt att jag skall klara av just kvartsfinalen den här gången för jag börjar bli lite trött på att ständigt hamna i sista seedningsgruppen inför varje session. Men den här gången kommer jag lite bättre förberedd då jag har en andraplats i en annan stor turnering i bagaget samt en vinst i försessionet för ett par veckors sedan. Men försessionet har jag vunnit tidigare utan att det gjorde sig något större väsen när det väl gällde så det säger tyvärr inte så mycket. Det är nerver och annat sånt som spelar in när man väl sitter där med motståndaren flåsande bara metern bredvid.

Jag har för att spetsat till det lite till hamnat i dödens grupp vilket vill säga med iden sessionsvinnare tidigare. Så det är jag som alltid åker ut i kvartsfinalen mot de tidigare vinnarna. Hmm, känns som att jag inte har så stor chans ändå. Men att slå från underläge är något positivt och jag har slått alla dessa smågossar tidigare så att jag har kapaciteten det vet jag, det gäller bara att plocka fram den i morgon. Fast först skall här sovas och sedan skall här jobbas en hel dag för att sedan dra på sig matchstället. Jag kommer säkert att vara ganska sleten vid det laget, men men kul skall det bli, som vanligt! 😉 Wish me luck!

  Kategorier: Fotboll

  Kommentarer