En liten springtur igen efter sjukdomen

image

Så då kom jag mig äntligen ut igen efter en paus på exakt en vecka. Jag blev ju lite oturligt sjuk under helgen och tyvärr satt halsontet i under större delen av veckan. Men i dag när jag kom hem från skolan så var det så gott väder och när jag såg alla andra som var ute och sprang blev jag så sugen att jag inte kunde låta bli. Så detta var första gången jag sprang i t-shirt och shorts i år och det var underbart skönt att slippa alla de tunga och varma kläderna. Det var till och med så varmt att jag gärna hade tagit av mig mer om jag nu kunde det utan att skrämma bort alla medmänniskor runt omkring mig. Tidsmässigt så höll jag mig med god marginal under 6 min/km (5.46 min/km) och sträckan jag sprang var 7.15 kilometer så jag kände mig riktigt nöjd faktiskt. Mitt lugna tempo ifrån i somras ligger på runt 5.30 då jag är ute och söndagsjoggar så vi är nära nu!

  Kategorier: Träning

  Kommentarer