Nu har jag deklarerat! ;)

Och varför är det då en glad smajlie i rubriken? Jo, som alla vet så tjänar jag inte någon direkt storkova på att studera. Och den totala skatten jag betalat in är ungefär 10000 kronor vilket inte borde ge så sjukt mycket pengar tillbaka? Trodde Ni ja! Och ja, det trodde jag också! Men jag kommer att få tillbaka hiskeliga 3654 kronor på skatten!!! Det här öppnar givetvis upp för min dröm jag skrev om för ett par inlägg sedan (se bifogad bild).

2010-01-27-ipad-800-15

Kolla vad läcker den är, vilka linjer, vilka former, vilka färger 😛 Det är nästan så att man vill ha den här bilden som bakgrundsbild i Windows. Ja, eller Mac OS X kanske är mer politiskt korrekt att säga med tanke på ursprunget på produkten i fråga. Men nu när jag ändå har Er på tråden. Jag har ett litet dilemma. Det är om jag skall satsa på modellen som har 3G inbyggt i sig. Ja, det är nämligen så att med ett kontantkort från Telia så kan jag ju surfa på den oavsett om jag inte är i hemmet. Det är ju ingen livsviktig funktion men jag är ändå lite osäker. Det kommer att gå på ytterligare en 1000-lapp för den funktionen så det är ju inte heller direkt gratis. Men då tänker jag att då får jag vänta ytterligare en eller två månader så har jag ju råd. Och kontantkortet från Telia har jag ju ändå och surfar på ute vid stugan så det hade inte inneburit någon merkostnad utan enbart jobbet att flytta simkortet mellan de två maskinerna. Jag ser Roberth i hammocken med en iPad i solen samt ligger och surfar eller pluggar en pdf kanske rakt av 😛

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer