Mycket spel det är det

Ja, det har varit lite tyst här på bloggen på sistone. Det beror dels på att jag har varit i slutet på en kurs och det har varit mycket att stå i. Och de tillfällena jag inte arbetat med det så har jag spelat en del av alla de spelen som släppts nu på sistone. För tillfället så är jag helt sjukt frälst av Battlefield Bad Company 2 till PC (givetvis) som är helt sjukt bra. Jag minns inte att jag ens spelade självaste Battlefield 2 så mycket som det här får rulla. Det är på något sätt mer lättillgängligt vilket jag kanske uppskattar mer nu på äldre dar 😛

Jag varvar spelomgångarna med Final Fantasy 13 som jag för närvarande har kommit ungefär 6 timmar in i. Jag är alltså mitt i den tutorialen som alla pratar om. Men faktum är att jag inte har ett dugg ont av den. Det känns som att spelet introducerar nya element i en alldeles lagom takt. Grafiken är helt suverän och så även musiken. Ja, jag gillar det skarpt även om jag blev lite skeptisk när alla recensioner började dyka upp innan spelet tills slut landade hemma på Aftonstjaernas hallgolv 😉

  Kategorier: PC, Playstation

  Kommentarer