Assassins Creed 2 avklarat

assassinscreed_2

I morse fick jag för mig att jag skulle spela de sista timmarna på Assassins Creed 2 som jag från i höstas ännu inte hade gjort. Så nu dagarna före Bad Company 2 ramlar in i brevlådan kan jag lägga det här spelet bakom mig. Jag tyckte det var ett riktigt bra spel, men jag börjar tröttna lite på den här open world layouten som är i alla spel nu för tiden. Jag känner att en styrd historia kan vara att föredra i bland. Att springa dit och döda 10 vakter, sen hämta den saken och leverera den dit osv är lite tröttsamt i längden. Det var även det som fick mig att inte spela klart det här spelet i höstas.

Men det var helt klart värt ett köp och så mycket bättre än sin föregångare vilken jag faktiskt inte har klarat av. Jag klarar bara inte av den sista bosstriden. Så det kändes skönt att det här spelet var enklare 😉

  Kategorier: Xbox

  Kommentarer

3 kommentarer to “Assassins Creed 2 avklarat”

 1. Mike den 28 februari 2010 15:34

  Glöm inte DLC't som finns.. väldigt värdelöst storymässigt, men Battle of Forli hade kul uppdrag iaf.
  Håller med om open world-fenomenet. Statistiskt sätt orkar jag sällan slutföra såna spel utan föredrar mer styrda.. Har man tur kan ju spelet kännas väldigt öppet även fast det är styrt. 🙂

 2. EmmyZ den 28 februari 2010 19:02

  Håller näsan med om att det börjar börjar bli tröttsamt med alla öppna spel. Därför hade jag inget emot att ME2 var ganska linjärt 😉

 3. Aftonstjaerna den 28 februari 2010 20:13

  Får ta en titt på DLC't här efter spelvåren har lugnat ner sig lite, bra att veta att det är roliga uppdrag i det då!

  Ja det är ett antal spel som jag har nu som inte är avklarade pga open world-upplägget. Därför ser jag även framemot Final Fantasy 13 som tydligen skall vara väldigt styrt. Och det skall bli så underbart att slippa allt detta springande och letande och sidouppdrag och allt vad det heter 😉