Viktiga matcher i kväll

I kväll spelar jag två mycket viktiga matcher i Fifaturneringen som håller på för fullt. Det känns nästan som att det är vinna eller försvinna nu. Det är det givetvis aldrig i en serie men ändå. Jag har tre raka matcher med förlust och har tappat ledningen och ligger nu lika nära botten som toppen. Så det är nu det avgörs om jag tillhör toppenlagen eller bottenslammet. Uppvärmningen inför dessa matcher skall jag göra i skolan på en föreläsning. Efter det så skall jag slutföra den första inlämningsuppgiften på webbprogrammeringskursen och sedan kanske börja skriva på den individuella inlämningsuppgiften på kursen som jag går just nu i lärarprogrammet. Ja det kanske är något av mina planer som jag får stryka då det lät lite övermäktigt nu när jag satte det i skrift.

  Kategorier: Fotboll, Skola

  Kommentarer