Nu blev det för mycket för mig

Helt plötsligt känner jag att tiden inte räcker riktigt till. Jag har ett par artiklar att läsa in inför morgondagens seminarium. Dessa texter skall jag kunna redogöra för om jag får frågan och det känner jag att trots jag läst igenom dem nu inte riktigt kan. Samtidigt så har jag en föreläsning som jag har hängande över mig i programmeringen att genomföra. Den måste jag gå igenom innan jag kan skicka in min inlämningsuppgift som jag jag har börjat med. Men där tar ju tiden stopp. Det finns inte tillräckligt med tid helt enkelt. Men för en gångs skull så somnade jag inte när jag låg och läste förut. Vilket bara det är en stor bedrift då jag natten mellan lördag och söndag sov kanske 3 timmar. Men nog om det, det här med att klaga på ont om tid och samtidigt sitta här och skriva det här kanske inte går ihop. Men jag behövde fem minuters paus och då tänkte jag att skriva här var en bra sysselsättning tills det är dags att sätta igång igen, med andra ord nu!

  Kategorier: Skola

  Kommentarer